Вітаю вас у віртуальному методичному кабінеті!
УВАГА! 23 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАКЛЮЧНЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ НАШОГО УЧИЛИЩА

середу, 2 вересня 2020 р.

 


Деякі речі, про які варто пам’ятати


 

   Не ставтеся до себе занадто суворо

     Чому люди здаються після кількох помилок і невдач ?  Я думаю, це все від того, що вони занадто строго до себе ставляться. Але це дещо дурна звичка. Це лише створює додатковий непотрібний внутрішній біль і забирає дорогоцінний час. Було б чудово відмовитися від цієї звички, наскільки це можливо.

Подяка – простий спосіб відчути себе щасливим

   Нам всім колись говорили, що ми  повинні  бути вдячними. Але якби нам хтось сказав, що почуття подяки, яке відчуваєш всього лише хвилину-другу, являє собою відмінний спосіб перетворити поганий настрій в   хороший. Це також чудовий засіб підтримувати позитивне ставлення до навколишньої дійсності і концентруватися на правильних цілях. А ще – робити щасливими інших. Що в свою чергу зробить вас ще щасливішим – емоції заразливі.

80-90 % того, чого ви боїтеся, ніколи не станеться насправді

     Більша частина  того, чого ви боїтеся, ніколи не станеться. Це – всього лише чудовиська, що існують тільки у вас в голові. І якщо це все-таки трапляється, то найчастіше все не настільки жахливо, як ви очікували. Занепокоєння в більшості випадків є всього лише марною тратою часу. Звичайно, це легко сказати. Але якщо ви нагадаєте собі, як мало ваших страхів втілилося в реальність, ви почнете все більше звільняти свої думки від страхів.

  Не сприймайте все занадто серйозно

    Дуже легко загрузнути в проблемах.   І про те, що сьогодні здається великою проблемою, ви можете навіть не згадати через три роки.  Якщо ставитися до себе, своїх думок і своїх емоцій занадто серйозно, то, як правило, це принесе тільки непотрібні страждання. Тому охолоньте і розслабтеся. Ваш настрій зміниться чудесним чином, і, в результаті, зміниться на краще ваше життя.

  Записуйте все

    Якщо ваша пам’ять схожа на мою, значить, являє собою діряве решето. Безліч хороших і навіть чудових ідей можуть бути загублені назавжди, тому що у вас немає звички записувати. Це також чудовий спосіб утримати увагу на те, чим ви захочете.

                              

Немає коментарів:

Дописати коментар