Вітаю вас у віртуальному методичному кабінеті!
УВАГА! 23 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАКЛЮЧНЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ НАШОГО УЧИЛИЩА

пʼятницю, 25 березня 2022 р.

 


         24 березня 2022 року відбулось засідання педагогічної ради на тему "Роль іміджу педагога в успішній освітній діяльності учня та його соціалізації".  У зв'язку з обставинами, що склалися в країні, матеріали до педради (доповідь, презентації, завдання) були надані педагогам заздалегідь. Під час засідання  з короткими тезами доповіді присутніх ознайомила методист Кучер І.В.  Після доповіді члени педради  висловилися щодо створення іміджу власного та закладу освіти та дали вдповіді на запитання "домашнього завдання": як створюєте свій імідж в умовах дистанційного навчання та що потрібно, щоб бути привабливим в очах інших?

    Другим питанням засідання педагогічноїради були творчі звіти педагогів, що атестуються, про свою діяльність протягом міжатестаційного періоду, творчі досягнення та знахідки. Творчі звіти були створені у вигляді презентацій, які педагоги коментували та давали відповіді на запитання колег. (Зі звітами педагогів можна ознайомитись на блогах кожного педагога на сайті). 

(Матеріали доповіді та інші супровідні матеріали до педагогічної ради можна знайти на сайті закладу, у розділі Методика - Педради)





























Немає коментарів:

Дописати коментар