Вітаю вас у віртуальному методичному кабінеті!
УВАГА! 23 БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАКЛЮЧНЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ НАШОГО УЧИЛИЩА

середу, 2 грудня 2020 р.

 


        30 листопад 2020 року у форматі відео-конференції відбулось чергове  засідання педагогічної ради  на тему «Проблеми у формуванні компетентності кваліфікованого робітника».

        Згідно з планом роботи засідання було проголошено доповідь меиодиста Кучер Ірини  "Поняття професійної компетентності та професіоналізму” , яка супроводжувалась презентацією. 

        Про місце інноваційних освітніх технологій у формуванні компетентності кваліфікованого робітника у своїх виступах на основі презентацій виступили педагогічні працівники Андріанова В.В.,  Гажлінскі О.І. та Агеєва Т.М.,  Ляхович Г.Ю. та Косилів Ю.М. Виступи майстрів виробничого навчання були побудовані на деяких теоретичних відомостях щодо особистісно орієнтованих;  конгітивно орієнтованих та  діяльнісно орієнтованих технологіях, а також на власному досвіді використання цих технологій під час проведення занять у формі дистанційного навчання. 

        У формі мозкового штурму була проведена ділова гра «Портрет випускника училища», під час якої  педагоги, згрупувавшись по методичних комісіях, створювали свій портрет випускника саме їх професій. Педагоги звернули увагу на пріоритетні компетентності, які мають мати конкретні швачки чи кравці, обліковці чи перукарі. На основі цих портретів був створений загальний портрет випускника нашого училища. 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар